urnik3  jedilnik1  slovar2  SZJ

urnik1  prijekti1  povezave  intranet

moodle1   easistent (1)    Cogito

logo

Športni dan – Atlantis

V sredo, 21. 6. 2017, smo imeli učenci druge in tretje triade športni dan v Atlantisu. Na pot smo se podali kar peš. Ko smo prispeli, smo se najprej preoblekli in se stuširali. Nato so učitelji športne vzgoje izvedli preizkus plavalnih sposobnosti. Kdor ga ni opravil, si je moral nadeti rokavčke. Potem smo lahko končno zaplavali. Preizkusili smo različne bazene, najbolj všeč pa nam je bilo spuščanje po toboganu.

Na koncu smo si privoščili tudi sladoled. Ker je bilo zelo vroče, smo bili veseli, da nas je po končanem športnem dnevu čakal avtobus, ki nas je pripeljal nazaj do šole. Uživali smo.

Člani novinarskega krožka

Športni dan

Danes smo imeli učenci 1.e, 2.e in 2.h športni dan. Peš smo šli do železniške postaje in se z vlakom odpeljali v Domžale. Sprehodili smo se do parka, kjer smo pojedli malico in odigrali nekaj družabnih iger. Nato smo preizkusili fitnes na prostem, kjer smo zelo uživali. V Ljubljano smo se vrnili z vlakom, do ZGNL pa z LPP.

Kuharski krožek

V letošnjem šolskem letu smo se naučili veliko novega ter pripravili veliko okusnih jedi. Za konec smo pripravili našo najljubšo…ČOKOLADNO TORTO! S sladkimi pozdravi se poslavljamo in se že veselimo ponovnega druženja v naslednjem šolskem letu.

Učenci kuharskega krožka

Valeta 2017

V sredo, 14. 6. 2017, so se z valeto od nas poslovili devetošolci. Učenci so se dolgo časa pripravljali na ta večer in res lahko rečemo, da jim je uspelo. Pripravili so odličen program, z raznolikimi pevskimi točkami, ki so ga popestrile tudi točke, za katere še sami niso vedeli, da bodo vključene v program.

Presenečenje večera je bil stand up nastop Denisa Avdiča, nad katerim so bili vsi prisotni naravnost navdušeni.

Najbolj ganljiv del pa je bil zagotovo nastop učiteljev, ob boku vrhunske slovenske pevke Alenke Godec, ki so se od učencev poslovili s pesmijo Mesto sanj.

Devetošolce je nagovoril  tudi g. ravnatelj, osrednja misel večera pa je bila, da je pomembno, da vsi najdemo svoje mesto pod soncem, da najdemo svoje mesto sanj. Preživeli smo čudovit večer.

Valeta

Vabimo vas na valeto, ki bo 14. 6. 2017, ob 18. uri, v avli Zavoda za gluhe in naglušne Ljubljana.

Veseli bomo, če se boste vabilu odzvali.

Devetošolci

Kulturni potep po Ljubljani in Ljubljanici

V torek, 30. 5. 2017 smo na osnovni šoli imeli kulturni dan in sva se učiteljici 1./2.d in 2.c oddelka s svojimi učenci odpravili na kulturni potep po Stari Ljubljani ob prelepem sončnem vremenu. Naš potep smo obogatili še s “kulturno” plovbo po Ljubljanici, ki nam jo je omogočil g. Aleš Bašič, ki je naše učence brezplačno sprejel na svoji “Barjanki”. Na tem mestu bi se mu tudi lepo zahvalili!

Kulturni dan smo zaokrožili še z odličnim “kulturnim” sladoledom.

Odkrili smo torej, da je naša Ljubljana s svojo Ljubljanico zares lepa in kulturno bogata, tako da ni potrebno iti vedno prav daleč, da bi se imeli lepo!

Diana Vali in Tanja Sever

v. d. ravnatelja: Matjaž JERUC

E-mail naslov: matjaz.jeruc@zgnl.si

Tel. št.: +386 (1) 5800 532